zaterdag 27 augustus 2011

Celebrate good times, come on!Top - Zara
Short - H&M trend
Pumps - Invito
Horloge - Swatch
Nagellak - H&M, chicks envy me

Gisteren vierde ik mijn verjaardagsfeestje. Extra vroeg - ik ben 7 september pas jarig - zodat het hopelijk een zwoel tuinfeest kon zijn op een mooie zomeravond. Maar het was regen, regen en bewolking, dus werd het toch maar binnen. Met de kaarsen aan. En een hoop lekkere happen!
Ik draag een zwarte short van de nieuwe herfst/wintercollectie van H&M trend. Het is van een stevige, zware stof en komt tot in mijn taille. Ik herken er al een nieuwe favoriet in voor de winter, met een dikke maillot eronder! De top is van zwart lurex, een hele fijne herfsttrend. Ik combineer het met een paar rode pumps, die ik al jaren heb, om het zwarte geheel een beetje kleur te geven.
Het was een rustig feestje, zoals beloofd. En wie weet geef ik als ik straks weer helemaal beter ben wel een grote post-birthdayparty! Inclusief alle vriendinnetjes die nu op vakantie zijn.

Yesterday I celebrated my birthday. Extra early - my birthday is on September 7 - with the hope it would be sultry garden party on a beautiful summer evening. But it was rain, rain and clouds, so the party was in. By candlelight. And a lot of tasty bites!
I wear black shorts from the new autumn / winter collection for H&M trend. It is a solid, heavy fabric and comes to my waist. I already see a new favorite for the winter with thick tights underneathThe top is black lurex, a autumn trend I love. I combine it with a pair of red pumps, which I have for a long time, to add a bit of color to the black whole.
It was a serene party, as promised. And who knows, maybe when I get better I'll throw a big post-birthday party! Including all the friends who are on holiday.


Titel: Celebration - Kool and the Gang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten