woensdag 17 augustus 2011

Don't you remember?

Herinneren jullie je dit jurkje nog van vorige posts? Het is één van mijn lievelingsaankopen van deze zomer! Eerder combineerde ik 'm met cognackleurige laarsjes en bijpassende riem. Vandaag doe ik het anders, de dieprode riem en mijn grijsblauwe wedges staan er minstens zo goed bij! 

Vandaag schrik ik om 14:37u wakker, mijn schoonouders staan voor de deur. Ik ben vergeten dat ze zouden komen! Ze brengen de tent en de matjes die we lenen voor Lowlands. Ik hoor Derk lief zeggen dat ik veel moet rusten en dus nog in bed lig. Wanneer ik ook een vriend van hem binnen hoor komen, besluit ik maar onder de douche te springen. Ik kom bepaald niet snel op gang. We doen veel te laat boodschappen, zodat we veel te laat eten en ik de tram mis. Als ik in de volgende tram wil stappen kom ik erachter dat ik mn portemonnee ben vergeten! En dus kan ik weer naar huis. Uiteindelijk ben ik zo laat dat de film al lang begonnen is en Irene teleurgesteld maar weer naar huis rijdt. Ik ga nog even bij haar langs voor een kop thee en mijn Lowlandstickets. En dan zie ik haar morgen weer, op Lowlands, waar ze hard haar best gaat doen een plekje voor ons vrij te houden op de beste camping!

Do you remember this dress from previous posts? It's one of my favorite purchases this summerPreviously I combined it with cognac boots and matching belt. Today I do it differently, the deep red belt and my gray-blue wedges are at least as good a match!

Today I wake up at 14:37, I hear my parents in law coming in the house. I forgot they would come over! They bring us the tent and the mats we lend for Lowlands. Derk tells his parents I need to rest a lot and therefore I'm still in bed. Whenever I hear a friend of his coming in, I decide to jump in the shower. It's not a easy start. We go out for groceries far too late, so we eat far too late and I miss the tram. When I want to catch the next I see I forgot my wallet! So I return home. Eventually I'm so late that the movie has long begun and Irene went home again disappointed. I went to her house for a cup of tea and my LowlandsTickets. I will see her again tomorrow, at Lowlands, where she will try hard to keep us a place on the best site!
Titel: Don't you remember - Adèle


1 opmerking:

  1. super leuk! veel plezier op lowlands:) en je jurkje is echt leuk.

    BeantwoordenVerwijderen