maandag 22 augustus 2011

Lowlove !


Trui - H&M
Jeans (high waist) - H&M
Gympen - Converse
Ketting - Pull & Bear
Rugzak - H&M, Fashion Against Aids
Roze tas - Susan Bijl
Rode tas - Adidas
Stoeltje in zebraprint - Xenos

Dit weekend was ik op Lowlands. Mijn allereerste Lowlands. En Lowlands is geweldig. Het is gezelligheid. Het is muziek. Het is liefde. Lowlove!
Lowlands is ook kamperen... Niet mijn ding. En zoals je ziet heb ik heel wat mee te slepen. Geen plek in mijn tas dus voor zorgvuldig bij elkaar gezochte outfits. Ik neem als basisstuk een zwarte jeansshort mee met hoge taille en combineer deze met 3 trends: See-through, bohemian chic en cropped.
Dit combineer ik weer met mijn rode Allstars of mijn oudste Birkenstocks en een zwarte zonnebril. Tegen de kou heb ik een zwarte capuchontrui en een zwarte jeans bij me. Fashionable en simpel. De sjaal in mijn haar is vooral noodzaak, de rijen voor de douches zijn enorm lang! Ook dat is Lowlands.

I was at Lowlands Festival this weekens. My first Lowlands. And Lowlands is great. It's fun. It's music. It's loveLowlove!
Lowlands is camping ... Not my cup of tea. And as you see I have a lot to carry around. So there's no place in my bag for carefully searched together outfits. As a basic piece I take  pair of black denim shorts with high waist and combine them with three trends: See-through, bohemian chic and cropped.
I combine this with my red Allstars or my oldest Birkenstocks and black sunglasses. Against the cold, I have a black hoodie and black jeans with me. Fashionable and simple. The scarf in my hair is especially necessary, the rows for the showers are very long! That's Lowlands.


SEE-THROUGH 

Top - H&M
Jeansshort - H&M
Slippers - Birkenstock
Ketting - Pull & Bear
Sjaal - Vintage
Horloge - Swatch


BOHO CHIC

 Top - H&M
Hemd - Zara
Jeansshort - H&M
Slippers - Birkenstock
Zonnebril - H&M
Horloge - Swatch


CROPPED


 Top - H&M trend
Jeansshort - H&M
Riem - Mango
Horloge - Swatch
Zonnebril - H&M
Gympen - Converse 


2 opmerkingen:

  1. hey meid:) super outfits!:) leuk dat je het leuk gehad hebt. Kamperen.. ook niet echt mijn ding! p.s. Ik ga volgende zomer trouwen;) hard aant sparen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You look so pretty in Birkenstocks! I'd love to see you wearing them with black knee socks.

    BeantwoordenVerwijderen