maandag 29 augustus 2011

When autumn leaves start to fallBlazer - H&M trend, Top - Zara, Jeansshort - H&M, Panty - H&M, Ballerina's - H&M, Riem - Mango, Tas - Zara

Vandaag heb ik me voor langere tijd ziek gemeld op werk. Ik heb er tegen op gezien, ik heb er zelfs slecht van geslapen. Ik weet dat ik geen keus heb, mijn lijf is op nu, maar het voelt toch een beetje als falen... Hopelijk voel ik nu met fulltime rust snel heel veel beter! Aan het eind van de middag drink ik thee bij mijn vriendinnetje Christel en haar liefste zoontje Levi. Daar krijg ik weer wat nieuwe energie van! 
Officieel is het nog zomer, maar het is koud en de outfit die ik draag zou ik kunnen dragen in de herfst, of met laarzen in de winter! De nieuwe najaarscollecties geven me genoeg inspiratie voor mooie herfstsetjes, gecombineerd met de classics in mijn eigen kledingkast. Laat die herfst maar komen? Nee, dat toch nog maar niet... Stiekem hoop ik nog op een mooie nazomer, op zomerjurken en sapjes op het dakterras van Donner!

Today I called in sick for work and told them it would be longterm. I've had some fear for it, I even slept badly. I know I have no choicemy body can't do anymore, but it still feels like failure ... Hopefully I quickly feel better a lot! Late afternoon I drink tea with my friend Christel and her beloved son LeviIt gives me some new energy!
Officially it is still summerbut it's cold and I wear an outfit I could wear in the fall or - with boots -winterThe new fall collections give me enough inspiration for beautiful autumn setscombined with the classics in my own wardrobeLet the autumn leaves fall? No, not yet ... I secretly hope for an Indian summerin summerdresses and juices on Donners roof terrace!


Titel: Autumn Leaves - Ella Fitzgerald

2 opmerkingen:

  1. Great pictures... very nice... check me out
    http://leblogdelmmode.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cute outfit, love how the belt just pops out!

    SIDEWALKCATWALKS.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen