dinsdag 8 november 2011

Emma Stone

1. In a Luca Luca dress 2. Emma goes metallic, trend in the moment 3. True Beauty! 4. Golden Globe Awards 2011 5. In a leather dress by Pucci

Of het nu voor een hoofdrol is of voor een bijrol, Emma Stone is dé actrice van het moment! Met mijn Pathé Unlimited kaart kom ik bijna wekelijks in de bioscoop en op het witte doek zie ik haar vrijen met Ryan Goslin of ruzie maken met Justin Timberlake. En wat is ze prachtig! 

Emma is op dit moment te zien in de romantische comedies Friends with Benefits en Crazy, Stupid, Love. Binnenkort is zij te zien in The Help en The Amazing Spiderman (2012)

Whether it's for a lead role or a supporting role, Emma Stone is thé actress of the moment! With my Pathe Unlimited card I get in cinemas almost weekly to see her making love to Ryan Goslin or argue with Justin Timberlake. And isn't she gorgeous?!

Emma is currently in cinemas with romantic comedies Friends with Benefits and Crazy,Stupid, Love.
Soon she will appear in The Help and The Amazing Spiderman (2012)

1 opmerking:

  1. Jeetje, ik merk wel dat ik er echt helemaal uit ben, nu ik geen televisiegids en tijdschrijften meer lees ;) nog nooit gehoord van deze dame :o Maar ze is inderdaad erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen