zondag 27 mei 2012

Dunya !

blouse - H&M divided, high waist short - H&M &denim, sandals - Zara, ring - H&M

Al 35 jaar betekent de laatste zondag van mei in Rotterdam maar 1 ding: Dunya ! Pinkpop eat your heart out, wij hebben een leuker festival! Traditioneel regent het op Dunya, maar vandaag is het stralend weer. Het leuke aan het festival vind ik dat het zo ongedwongen is. Geen hekken, er wordt niet gefouilleerd of in je tas gekeken als je het terrein op komt. Er zijn mannen en vrouwen, oud, jong, buitenlanders, Nederlanders, groepjes of alleen. Er is muziek, van pop tot folk tot skapunk tot jazz. Er is po√ęzie, er is storytelling. Eten en drinken van over de hele wereld. Kortom, Dunya is alles, voor iedereen.  
Tot volgend jaar?
Oja, ik draag een spijkershort en een felgekleurde blouse (ben verliefd op het kraagje). Kan ik gemakkelijk mee in het gras zitten!


For 35 years the last Sunday in May in Rotterdam means 1 thing: Dunya! Pinkpop eat your heart out, we have a festival that's more fun! Traditionally it rains on Dunya, but today the weather is beautiful. What I like about the festival is that it's so laid back. No fencesthere will be no searching in your bag when you get in. There are men and women, old, young, foreigners, Dutch, groups or alone. There is music, from pop to folk to jazz to skapunk. There is poetry, there is storytelling. Food and drinks from all around the world. In short, Dunya got it all, for everyone.

See you next year?

Oh, I wear denim shorts and a brightly colored blouse (love the collar).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten