zaterdag 13 augustus 2011

Don't go chasing waterfalls


Rok - H&M
Blouse - Monki
Wedges - H&M 

Allereerst excuses voor de slechte kwaliteit van de foto. Ik was mijn camera vergeten en deze is dus gemaakt met een telefoon. En het is jammer dat deze balconette BH op foto's steeds zo lelijk oogt, in het echt ziet het er veel mooier uit!
Gisterenavond ben ik met de laptop op schoot in slaap gevallen, om vanmiddag rond 13uur weer wakker te worden. Ik doe de hele dag rustig aan, ik spaar mijn krachten voor het feest van mijn vriendin Judith vanavond. Judith vertrekt volgende week voor 6 weken naar Colombia, dus ik wil haar graag nog zien voordat ze weggaat. Ik voel me een beetje lusteloos voor ik vertrek, maar eenmaal daar ben ik blij dat ik gegaan ben! Het is heel gezellig & who needs alcohol when there's Coca Cola light lemon? Om 23:30u zit ik weer braaf in de tram naar huis.
Ik draag een plooirok die hoog in mijn taille valt met daarop een lichtgrijs see-through blouseje met een watervalhals. De rok heb ik al jaren, een voordeel aan het bijhouden van dit blog vind ik dat het me uitdaagt creatief te zijn in het combineren van de kleding die ik in de kast heb hangen. Zo worden vergeten stukken nieuwe liefdes en oude lorren creatieve inspiratie. Vintage uit mijn eigen kast! ;)

First I want to apologize for the poor quality of the picture. I had forgotten my camera so this imade ​​with a phone. And it is unfortunate that this balconette bra always looks so ugly in pictures. In real life it looks much better!
Last night I took the laptop to bed and fell asleep with it on my lap, to wake up this afternoon around 1 pm. I rest all day to save my strength for the party of my friend Judith tonight. Judith leaves next week for 6 weeks Colombia, so I'd like to see her before she leaves. I'm a bit weary before I leave home, but once I'm there I'm glad I went! It is very nice party and who needs alcohol when there's Coca Cola Light Lemon?
I wear a high waist pleated skirt that is topped with a light gray see-through blouse with a waterfall neck. The skirt I have for years, an advantage to keeping this blog is I think it challenges me to be creative in combining the clothes I have hanging in the closet. Forgotten pieces turn into new love and old rags turn into creative inspirationVintage from my own closet! ;)Titel:Don't go chasing waterfalls - TLC

2 opmerkingen: