vrijdag 22 juli 2011

Eviva España

Eviva España!! Donderdag is het bijzonder warm in Altea! We gaan 's ochtends al vroeg naar het strand, 's middags lunchen we bij Diferens onder een grote parasol. Aan het eind van de middag besluiten we een kijkje te gaan nemen bij de visafslag in de haven, een stuk lopen over de pier. In de zon is het werkelijk bijna niet te doen. Maar we klagen niet, we zijn er ons bewust van dat het in Nederland met bakken uit de hemel valt! ;) 
Zwart is misschien niet de eerste kleur die je zou kiezen met deze zon, maar het shortje zit relaxed. De blouse met zijden details is luchtig en geeft de outfit stijl. De gouden sandalen eronder maken het af.


Blouse - H&M trend
Short - H&M 
Sandalen - Zara
Zonnebril - H&M
Ring & armband - markt Altea
Horloge - SwatchHemd - H&M
Short - H&M
Slippers - H&M
Zonnebril - H&M
Armbanden - H&M & Bershka

Vandaag is het bewolkt en het waait stevig. Niet echt weer om buiten te zijn dus! Vanavond komt mijn nicht met haar gezin bij mijn moeder op bezoek, dus ook wij schuiven aan voor een drankje en een hapje op het mooiste terras van de boulevard! Derk draagt een pantalon. Hij rolt 'm op en draagt er slippers onder, zo oogt het casual. Ik draag een blauwe suède jurk met een lage rug. De armband heb ik hier in Spanje bij Mango gekocht met 50% korting. Love it!


Shirt - H&M
Pantalon - H&M
Slippers - H&M
Armbanden - H&M & Bershka
Jurk - Jimmy Choo for H&M
Wedges - River Island
Armband - Mango
Tas - gift van mijn moeder


Zijn jullie ook zo benieuwd naar de items van Versace for H&M??! Vanaf november in de winkels!


Titel: Eviva España - Imca Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten